11/12/2009

Joulua kohden infotilaisuuksien merkeissä

Posted in Alueelliset infotilaisuudet, EDEN, EU, kilpailu tagged , , , klo 13.48 Kirjoittanut EDEN Finland 2010 -tiimi

Tervehdys reissun päältä!

Sitten kilpailun käynnistymisen  olemme  keskittyneet sanan levitykseen tavoitteena tiedon lisääminen kilpailusta. Tällä viikolla keskusteluja on käyty kilpailun teeman eli veden hengessä eri puolilla Suomen rannikkoseutua, niin länsirannikolla kuin etelässäkin. Kotkassa, pääkaupunkiseudulla, Kalajoella, Raumalla… Kilpailu on herättänyt paljon kiinnostusta ympäri Suomea.

Apuna kilpailusta tiedottamisessa ovat olleet matkailuorganisaatiot ja maakuntien liitot, joilta olemme saaneet listaa potentiaalisista verkostoista (matkailukohteista), sekä tietoa tilaisuuksista, joissa voisimme kertoa kilpailusta tarkemmin.

On tärkeää huomata, että kilpailuun osallistuminen ei maksa muuta kuin vaivan. Ja se vaiva kannattaa nähdä, vaikka ei voittaisikaan. Kilpailuun osallistumistyö on mitä suuremmassa määrin yhteistyön vahvistamista ja kirkastamista. Se varmasti myös motivoi ja kannustaa. Hyvä on myös tiedostaa, että yhteistyön kehittämiseen pitää joka tapauksessa satsata
jos kehittyä meinaa.  Yksi kilpailu on vain yksi kilpailu, mutta se saattaa parhaimmillaan olla alku isommillekin kuvioille Euroopassa. Eden –verkosto kehittyy ja laajenee koko ajan. Euroopan tasolla Eden –kilpailun voitto nähdään laatusertifikaattina, joka viestii yrityksen osaamisesta positiivisella tavalla.

Tällä viikolla Eden –kilpailu on esitelty Turun matkailuparlamentissa. Yksityiskohtaisemmat keskustelut käydään asiasta kiinnostuneiden tahojen kanssa tammikuun alussa.

Tammikuun 13. päivälle on sovittu Kalajoen info, Kotkan-Kymenlaakson tilaisuuksia sovitellaan johonkin lähipäiviin (Kotkan tilaisuus siirtyi aiemmin sovitusta 8.12. päivästä lähitulevaisuuteen).

Terveisin Eden 2010 Finland -tiimi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: