08/01/2010

Suomen Eden-lähettiläs Ritva Ohmeroluoman terveiset

Posted in EDEN, kilpailu, matkailukohde, Uncategorized tagged , , , klo 11.28 Kirjoittanut EDEN Finland 2010 -tiimi

EU:n komissio on pyytänyt kilpailuhankkeeseen osallistuvia maita nimeämään oman Eden- lähettiläänsä tavoitteena lisätä kilpailun julkisuutta, tuoda sille painoarvoa sekä edistää yhteistyötä Eurooppa-tasollakin. Suomi nimesi Eden- lähettilääkseen arvostetun matkailuvaikuttajan toimitusjohtaja Ritva Ohmeroluoman.

Tapasin Ritvan tänä aamuna Savonlinnassa ja välitän ohessa hänen terveisensä:

Nyt tai ei koskaan!

Olemme päättäneet osallistua EU:n komission EDEN-teemalla järjestämään kilpailuun, jossa haetaan vesistöjä parhaiten hyödyntäviä matkailukohteita, jossa yritykset ovat verkostoituneet yhteisten tavoitteiden taakse. Yleensä olemme laiskoja osallistumaan kilpailuihin. Päätämme jo etukäteen keskenämme, että ei me kuitenkaan voiteta ja ei siitä ole mitään hyötyä. Nyt on aika luopua suomalaisesta vaatimattomuudesta. Tämän vuoden kilpailussa tärkeänä tekijänä on vesistö ja sen hyödyntäminen matkailussa, ei kuitenkaan miten tahansa. Kilpailussa painotetaan vastuullista toimintaa, jolloin tulee huomioida ympäristö, liiketaloudellinen kannattavuus ja oma henkilöstä sekä sidosryhmät. Tämän me osaamme. Meillä on vettä ja meidät tunnetaan tuhansien järvien maana. Meidän tulee lunastaa meihin kohdistuvat odotukset. Nyt vaatimattomuus roskakoriin ja rohkeasti tuomaan esiin oma yhteinen osaaminen.

Palkintona on tunnettuuden lisääntyminen, pääseminen osaksi eurooppalaista verkostoa ja ennen kaikkea itsestä oppiminen.

Nyt joukolla osallistumaan muistaen, että mitään ei saa, jos ei edes yritä!

Ritva Ohmeroluoma                                                                                                                                                Toimitusjohtaja                                                                                                                                                                            Nordia Management Oy                                                                                                                                               Postiosoite:   PL 255, 00101 Helsinki                                                                                                                    Käyntiosoite: Kaisaniemenkatu 3 B, 6.krs                                                                                                                       Puh/gsm: (09) 696292 10, 0400 109021                                                                                                                                  Fax: (09) 696292 50

ritva.ohmeroluoma@nordiamanagement.fi

www.nordiamanagement.fi

Talvisin European Destinations of ExcelleNce -terveisin Tuula

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: